Yorum Yapılmamış 535 Views

Yılbaşının yıldızı olmaya var mısın?

Elie_Saab_fall_winter_2014_2015_collection_Paris_Fashion_Week13

Kimimize göre yeşeren umutlar, kimimize göre yeni dilekler, kimimize göre ise radikal kararların alındığı önemli bir gecedir yılbaşı. Tüm yılın yorgunluğunu bir gecede unutuveririz.  Sevdiklerimizle birlikte eğlenir, hep birlikte yeni bir yıla, yepyeni dileklerle adım atarız.

Yılın en güzel zamanı yılbaşı geldi çattı. Biz kadınları daha şimdiden tatlı bir telaş sarmaya başladı. Yılbaşının vazgeçilmezi partilere hazırlanmak için çok fazla zamanımız kalmadı. Telaş etmeyin az sonra okuyacağınız detaylar yükünüzü bir hayli hafifletecek. Her şeyden önce gireceğiniz ortama  göre seçimler yapmak çok önemlidir. Akabinde yeni yılın ilk saatlerinde rahat, şık, ışıltılı olmak gelir.

Yeni yıla bir ev partisi eşliğinde girecekseniz Zara’nın kolları geniş ve püsküllü kadife elbisesi hem sezonun hit parçalarından hem de ev partileri için ideal bir kombin olacaktır. Kıyafetinizi şık bir ayakkabı ve vazgeçilmez aksesuarımız taşlı bir çanta ile tamamlayabilirsiniz.

zara çanta

Zara-çanta

zara kadife

Zara-kadife elbise

zara ayakkabı

Zara-ayakkabı

Sokak partilerinden birinde yeni yıla girecekseniz şık ve sıcak tutan ceketler tercih edin. İpekyol ve H&M’in kürk ceketlerini renkli ayakkabılarla kombinleyin ve gecenin en şıkı siz olun.

h&m kürk ceket

H&M kürk ceket

ipek yol

İpekyol-kürk ceket

zara kırmızı aya

Zara- ayakkabı

Lüks bir otelin balo salonunda yeni yıla girecek olursanız, herkesin tercih ettiği abartılı abiyelerden uzak durmanızı öneriyoruz. Size tavsiyemiz tarzınızı yansıtan şık ve sade elbiseler seçin. Forever New kırmızı elbise, H&M gece mavisi ve H&M payetli siyah tulum tercihleriniz arasında ilk sıralarda yer alsın.

forever new

Forever New-kırmızı elbise

hm tulum

H&M – siyah tulum

hm elbıse

H&M- elbise

Yoksa yeni yıla gece kulübünde hareketli bir partiyle mi gireceksiniz? Mango, Twist ve Koton’un hareketli elbiselerinden birini tercih edin.

mango

Mango-elbise

twist ust

Twist- bluz

koton1

Koton-dantel elbise

Maskülen tarzınızdan ödün vermeyen biri iseniz, nerede olursanız olun tarzınızı feminen ayakkabılarla kombinleyin.

hm ceket

H&M takım

forewer new

Forever New-ayakkabı

ipek yol 2

İpekyol-bot

Yeni yıla lüks bir malikane gibi gösterişli bir ortamda girecekseniz, rahatlıktan ziyade gösterişi ve ihtişamı yansıtan, adeta kırmızı halıda yürüdüğünüzü hissettiren elbiseler tercih etmelisiniz. Zuhair Murad tasarımı elbiseler yerinde bir tercih olacaktır. Şimdiden iyi eğlenceler ve mutlu seneler dileriz.

zuhaır murad

zuhair murad