Yorum Yapılmamış 81 Views

Pinchas Zukerman Zorlu Center PSM’de

Pinchas-Zukerman

40 yıldan beri klasik müzik dünyasında fenomen olarak kabul edilen, 21 Grammy adaylığı ve 2 Grammy ödüllü dünyanın en önemli keman virtüözlerinden biri Pinchas Zukerman, 8 Aralık 2014 tarihinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alıyor. Müzik eleştirmenlerince “Fevkalade tekniği ve sarsılmaz sanatsal standartları ile seyircileri hayrete düşüren bir mucize” olarak tanımlanan Zukerman’ın zengin diskografisi, kendisine 21 Grammy adaylığı ve iki ödülünü getirdi. Pinchas Zukerman, kemancı, viyolacı, orkestra şefi, eğitimci ve oda müzisyeni olarak anılıyor. Sanatçı; Kuzey Amerika’da, başka orkestraların yanı sıra, New York ve Rochester Filarmonilerini, Ulusal Senfoni, Florida Orkestrasını ve ayrıca Atlanta, Dallas, Toronto, Milwaukee, Saint Louis, Madison, Oregon, Utah ve Colorado Senfoni Orkestralarını ve uluslararası alanda ise Staatskapelle Berlin’i, Radio France ve Nagoya Filarmoni Orkestralarını yönetti.

Yorum Bırakın

İlgili Yazılar